Cinsel hayatınızı canlandırın!

Küçük ayrıntılar, büyük sonuçlar doğurur...

Her şeyin rengarenk yaşandığı bu hayatta cinselliği, çoğunlukla karanlığa ya da iki ara bir dereye sıkıştırma gayretimiz niye?

Yaşam başlı başına bize sunulmuş güzel bir armağandır, armağanların kıymetini bilip daha da güzel bir yaşam sürmek bizim elimizde.

Bu armağanlardan en güzeli de iki bedenin bir bütün olduğunda yaşanılan hazdır. Ancak bu hazza yatırım yapıp, ilgiyle ve değişik şekillerde zenginleştirilmediğinde haz artık acı vermeye başlar ve ilişki günden güne enerjisini kaybeder.

Danışanlarımda sık sık rastladığım bir durum var, evlendikten sonra cinsel isteğin azalması ve cinsel ilişkinin monotonlaşmasından sürekli şikayet ediyorlar, hele bir de çocuk oldu mu bütün sistem alt üst oluyor. Sizce de ilginç değil mi? İnsanlar özgürce seks yapabilmek ve çocuk yapabilmek için evleniyorlar ama işler evlenince hiç de öyle gitmiyor!

Aidiyet duygusu ilişkileri etkiliyor

Evliliklerdeki aidiyet duygusu ve çocukluk dönemi travmaları belli bir süreden sonra ilişkilerde alarm durumu yaratabiliyor ve monotonluğa davetiye çıkarıyor.

Siz siz olun hiçbir şeyi sizinmiş gibi ya da hiç kaybetmeyecekmişsiniz gibi sahiplenmeyin. 'An’ı yaşayın, eşinizi kontrol altına alıp sınırlandırmak yerine birlikteliğinizin tadını çıkarın.

Ve bunları da hayata geçirmeyi sakın ola unutmayın!

- Partnerinize gün içinde erotik mesajlar atın

- Onun için özel olarak hazırlanıp evde ya da dışarda eşsiz anlar yaşatın

- Ona kendini özel ve değerli hissettirecek ufak sürprizler yapın

- Ara ara değişik mekanlarda ya da evin değişik odalarında seks yapın